Jump to content

RGaming OGC Messages

Donacije

Donacije otvorene,za sve informacije javiti se na instagramu rg.ogc

Stefan

[RG] Lider
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stefan

  Predlog

  Minus,
 2. - Sastanak se održava 01.02.2020. Dolazak na sastanak je obavezan. U koliko niste u mogucnosti da dodjete na sastanak javite mi se na /f i ja cu zabeležiti da ne možete da dodjete. Na sastanku se dele plusevi, minusevi, RUPOVI, plate.
 3. Stefan

  Black lista organizacije.

  Luka_Peric -26.01.2020. -Nije ispunio ugovor. Narcisse_Capone - 20.01.2020. - Nije ispunio ugovor.
 4. Stefan

  Konkurs za kadeta Marshala

  Prihvaćen, javi se ig da te ubacim.
 5. Stefan

  Wanted level lista.

  WANTED LEVEL 1 - Ulazak u zabranjene prostorije. WANTED LEVEL 2 - Nužda na javnom mestu. - Tuča gradjana. - Tuča policajca. - Provokacija policije. WANTED LEVEL 3 - Kradja novca/vozila - Oružije na javnom mestu. - Oružije bez dovole. - Ometanje policije u radu. WANTED LEVEL 4 - Kidnapovanje - Podmićivanje policije. - Saučesnik. - Napad na gradjane. - Napad/ubistvo vozilom. WANTED LEVEL 5 - Rat mafije i bande. - Posedovanje ilegalnih supstanci. WANTED LEVEL 6 - Pljačka banke/zlatare. - Prilaz banci/zlatari. - Pokušaj pljackanja banke/zlatare. - Pljačka firme. - Napad na policiju. - Oružani napad na stanicu organa reda. - Prvostepeno ubistvo. - Oružani napad na granicu.
 6. Stefan

  Pravila organizacije.

  Strogo zabranjen Team Kill. Strogo zabranjeno pisanje gluposti po /r chatu. Zabranjeno je pisati OOC stvari na /r chatu. Strogo je zabranjeno izazivanje na PVP. U toku duznosti ne smete raditi privatne obaveze. Zabranjeno je psovanje na /f chatu. Strogo zabranjeno vredjanje lidera/ pod lidera. Kada Lider nije na serveru, glavni je rank 5.
 7. Stefan

  Predlog

  Ovako da lider moze clanu svoje organizacije da promeni ime ranka. Na primer. /dodelirank 69 5 Stefanova|R5
 8. Stefan

  Predlozi za update

  Plus za registraciju. Za /donate minus, ne slazem se. Glupo je sada da moze da se donira u igrici. Zato sto vlasnik servera nebih imao nikakvu zaradu od servera. A i da se to doda ceo server bih imao Spec Nickove. Jedan ogroman MINUS za /donate
 9. Stefan

  Evidencija clanova.

  Vase Ime i Prezime: Kada ste usli u organizaciju: Koji ste rank u organizaciji: Slike statsa [ SVE STRANE]:
 10. Stefan

  Zalbe na clanove.

  Vase ime i Prezime: Ime clana na koga se zalite: Razlog zalbe: Dokaz:
 11. Stefan

  Odustva i smanjena aktivnost.

  FORMULAR ZA SMANJENU AKTIVNOST Ime i prezime: Početak i kraj smanjene aktivnosti [Datum]: Razlog smanjene aktivnosti: FORMULAR ZA ODSUSTVO Ime i prezime: Početak i kraj odsustva [Datum]: Razlog odsustva:
 12. Stefan

  Aplikacije za kadete.

  Vase ime i Prezime na serveru: Godine(OOC): Vase slike statsa: Da li obecavate u koliko budete prihvaceni da cete ispuniti ugovor od 7 dana? [DA/NE]: Vas potpis:
×